Emotie

Een huwelijk is iets bijzonders, emotie, liefde, sfeer en gezelligheid. Mijn foto's geven een ongedwongen verslag van jullie bijzondere dag. De bruid en bruidegom die samen genieten van familie, vrienden en vooral elkaar. Zo probeer ik altijd met oog voor detail naar jullie dag te kijken. Naast de mooiste foto's van jullie, zorg ik dat de familie en die ene speciale gast er fantastisch opstaan. Ook leg ik bepalende details vast, zoals de taart, het boeket, de ringen, de versiering en natuurlijk de locatie. Samen vormen al deze foto's een onvergetelijk indruk van jullie mooiste dag.

 


Sfeer
Uiteraard worden alle officiële momenten vastgelegd. Maar er worden ook veel foto's gemaakt die de sfeer weergeven. Een gevarieerde fotoreportage in kleur als zwart/wit of sepia.


 
Ongedwongen
Om alle belangrijke momenten te kunnen fotograferen, ben ik graag de hele dag aanwezig. Van het moment dat de make-up wordt aangebracht, via de stropdas van de bruidegom en het 'Ja-woord' door naar het feest of receptie. Uiteraard kan ik ook voor kortere perioden langskomen.

 

Alle persoonlijke wensen zijn bespreekbaar. Maar om het gemakkelijk te maken kunt u kiezen uit:

Basisreportage
In de basisreportage worden alle plechtige momenten van de bruiloft gefotografeerd: het aanbellen, de ceremonie (met het ja-woord, de ringen, het tekenen, de erehaag) en de groepsfoto's. Daarnaast is er een fotoshoot op locatie. Totaal 50 foto's op de formaten 20x30cm, digitaal gepresenteerd op een luxe USB-stick.              Kosten 595,-    incl. Btw

 

Uitgebreide reportage
In de uitgebreide fotoreportage wordt -bovenop de Basisreportage- meer ruimte gereserveerd voor de 'extra fotomomenten'. Zoals de make-up, het aansnijden van de bruidstaart, de duiven of gewoon wat extra foto's op locatie. Totaal 80 foto's op de formaten 20x30cm, digitaal gepresenteerd op een luxe USB-stick.              Kosten 750,-     incl. Btw

Extra mogelijkheden
Natuurlijk zijn er nog altijd meer mogelijkheden. Neem eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Facebook
03 feb 2021;
08:00AM - 12:00PM
SåR Apparel
09 mrt 2021;
08:00AM - 05:00PM
Rene W