Basisworkshop portretfotografie!! 

Zaterdag (nog niet gepland) .... - 10.00 - 14:00
Soort workshop Basisworkshop portretfotografie
Workshopleider Roelof Lutgers
Duur 4 uur
Locatie Roden bij Groningen
Max. deelnemers 10 
Inclusief Handout, koffie/thee met koek.
Prijs € 59,-
Benodigdheden Digitale spiegelreflex camera

 

Over de workshop

De cursus fotografie wordt zo praktisch mogelijk ingevuld, maar we nemen toch eerst de tijd om een aantal belangrijke theoretische principes en technieken te bespreken. Zo komen camera-instellingen, belichting en het belang van goed contact met je model aan bod. Hoe geef je je model duidelijke aanwijzingen om uit de verf te laten komen wat jij wilt?

In een ongedwongen sfeer krijgt elke cursist uitgebreid de gelegenheid om van een ervaren model foto’s te maken. En om te experimenteren met het meten van licht, verschillende instellingen, belichtingstechnieken en lichtvormers. Tussendoor zal ik steeds aanwijzingen geven, zodat je ook als je zelf niet aan het fotograferen bent, steeds nieuwe tips en ideeën krijgt aangereikt. Zodat je als fotograaf een goede indruk kunt krijgen van vele mogelijkheden in een studio.

Na deze workshop Portretfotografie ben je in staat om mensen te

portretteren, in of buiten een fotostudio.

Voor deze workshop gaan we er van uit dat je de basistechniek beheerst (niet op de automaat fotograferen) en dat je de werking van je camera kent en in het bezit bent van een camera met een hotshoe.

Praktische informatie

De kosten voor de workshop bedragen € 59,– incl. BTW per persoon.

Voorwaarden: minimaal 5 deelnemers per workshop. Bij onvoldoende aanmeldingen ontvangt deelnemer uiterlijk 5 dagen van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum. Deelnemer kan reservering kosteloos omboeken tot max. 7 dagen voor de gereserveerde workshop.

Aanmelden kan door even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook
03 feb 2021;
08:00AM - 12:00PM
SåR Apparel
09 mrt 2021;
08:00AM - 05:00PM
Rene W